Domtar

Attends är en del av Domtar Personal Care som har sitt huvudkontor i North Carolina, USA. Domtar är en betrodd ledare inom produktutveckling, tillverkning, marknadsföring och distribution av ett brett spektrum produkter baserade på papper och pappersmassa. Träfibrer i världsklass omvandlas till papper, fluff och specialmassa. Majoriteten av specialmassan utnyttjas intern för att producera papper, barnblöjor och hygienprodukter. Domtar Personal Care säljer idag sina produkter i ungefär 50 länder, däribland stora delar av den europeiska marknaden, Nordamerika, Kanada, delar av Sydamerika och Afrika/mellanöstern och har över 1900 anställda i hela världen.

De tre huvudområdena inom Domtar Personal Care är ...

Domtar Personal Care - Adult Incontinence

Inkontinens för vuxna

Varumärkena Attends i Nordeuropa/Nordamerika och Indasec/Indasform i Sydeuropa är de ledande varumärkena inom inkontinens och de är en del av Domtar Personal Cares portfölj. Dessa varumärken utgör en stabil plattform för produktutveckling och innovations, vilket säkerställer en flexibilitet för kunder på olika marknader.

Domtar Personal Care - Baby/Infant

Baby/Barn

Domtar Personal Care är en av de största leverantörerna av barnblöjor i detaljhandeln i Nordamerika. Produktionsanläggningar finns i Europa (Spanien) och Nordamerika.

Domtar Personal Care - Absorbent Technologies

Absorptionsteknologi

Domtar Personal Care producerar teknologin NovaThin och NovaZorb som finns i absorptionskärnor. Denna kärnteknologi utvecklas ständigt för att erbjuda högkvalitativa produkter för våra kunder.


Who We Are

What We Make

How We Work

d