Attends Nummersystem

Attends produkter är numrerade från 0 till 10 där 0 är den lägsta och 10 den högsta absorptionsnivån. I nummersystemet finns flera olika produktkategorier, t.ex. tvådelade skydd, allt-i-ett skydd av byxmodell, skydd med karborre och/eller tejp samt skydd med bälte. I vissa absorptionsnivåer finns flera olika typer av produkter med olika fixeringssystem vilket gör det möjligt att välja en produkt som passar just ditt behov. Fråga din distriktssköterska vilka Attends-produkter som finns tillgängliga i din region.

Product Range

Lätt inkontinens

Absorptionsnivå 0-3
Läckage i form av några droppar eller små mängder urin. Kvinnor upplever ofta detta i samband med att de nyser, skrattar, hostar eller vid fysisk aktivitet. För män handlar det om läckage i form av några droppar eller små mängder urin som ofta förekommer efter urinering.

Medel inkontinens

Absorptionsnivå 4-5
Små och ibland lite större mängder läckage. Vanligt att inte alltid hinna till toaletten i tid och ofta känslan av ett brådskande behov att urinera.

Tung inkontinens

Absorptionsnivå 6-10
Hela tiden större mängder läckage. Hinner inte till toaletten i tid. Liten eller ingen kontroll över blåsan och/eller tarmfunktionen.

Du kan ladda ner Attends Nummersystemet genom att klicka på den röda boxen här på högra sidan.