Om Attends

Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar produkter till kunder över hela världen. Vi erbjuder ett brett sortiment för alla nivåer och typer av inkontinens. Produkterna är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin vilket ger en god komfort, hudtorrhet och läckagesäkerhet vilket skapar trygghet och frihet vilket möjliggör en normal aktiv livsstil.

Viktiga faktorer för den fortsatta utvecklingen av företaget är en tillverkningsanläggning i världsklass, effektiv kundservice och logistiksupport, samt fortsatt utveckling av absorptionsteknolgi för att ständigt kunna erbjuda konsumenter och vårdgivare förbättrade produkter.

I år 2019 firar Attends varumärke 40år! Varumärket Attends är en del av Domtar Personal Care. Detta varumärke drar fördelar från en global R&D-kapacitet samtidigt som produktutveckling också sker på lokal nivå. Produktionsanläggningar finns i både Europa och Nord-Amerika.

Product Range

För mer information om Domtar Personal Care, klicka här.

ISO Quality Assured

ISO Kvalitetssäkring

Styrsystemet i vår europeiska produktionsanläggning i Aneby, Sverige, är certifiertat i enlighet med ISO 9001, ISO 13485 samt ISO 14001

Dry & Discreet Promise

Torrhet & Diskretion

Vårt löfte till dig: Torra och Diskreta produkter. Du hittar Attends löfte "Dry & Discreet" på våra nya förpackningar och i vårt informationsmaterial.

proDERM

proDERM

Attends produkter är testade och godkända för god hudomsorg av proDERM, institutet för dermatologisk forskning, Hamburg, Tyskland.

d