Om Attends

Attends är en ledande tillverkare av absorberande inkontinenshjälpmedel och vi levererar produkter till kunder över hela världen. Under 40 år har Attends tillverkat inkontinensprodukter i småländska Aneby. Vi erbjuder ett brett sortiment för alla nivåer och typer av inkontinens. Produkterna är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin vilket ger en god komfort, hudtorrhet och läckagesäkerhet. Detta skapar trygghet och frihet i vardagen för personer med besvär av inkontinens. Attends är ett företag som inte enbart levererar produkter utan även utbildar personal inom kvalitetssäkring av inkontinensvård. 

Viktiga faktorer för den fortsatta utvecklingen av företaget är en tillverkningsanläggning i världsklass, effektiv kundservice och logistiksupport, samt fortsatt utveckling av absorptionsteknolgi för att ständigt kunna erbjuda konsumenter och vårdgivare produkter av högsta kvalitet.

Attends har under de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och 2021 har vi fått en ny ägare, American Industrial Partners. Detta ger många fördelar med bland annat en global R&D-kapacitet samtidigt som produktutveckling också sker på lokal nivå i småländska Aneby. Produktionsanläggningar finns i både Europa och Nord-Amerika. I samband med ägarbytet har ett nytt bolag bildats som heter Attindas Hygiene Partners, vilket Attends blir en del av. Det förändrar egentligen ingenting, produkterna och varumärket kommer fortsatt att heta Attends precis som tidigare. Och ni möter oss alla som vanligt! 

Här kan ni se en kort film om oss och vad vi erbjuder här på vår Youtube-kanal @attendshalsaochomsorg 

För er vårdpersonal, kan ni kika in vårt koncept Möt oss hur ni vill och en film som inspirerar till hur vi enkelt kan mötas i vardagen. Product Range

ISO Quality Assured

ISO Kvalitetssäkring

Styrsystemet i vår europeiska produktionsanläggning i Aneby, Sverige, är certifiertat i enlighet med ISO 9001, ISO 13485 samt ISO 14001

Dry & Discreet Promise

Torrhet & Diskretion

Vårt löfte till dig: Torra och Diskreta produkter. Du hittar Attends löfte "Dry & Discreet" på våra nya förpackningar och i vårt informationsmaterial.

proDERM

proDERM

Attends produkter är testade och godkända av proDERM, institutet för dermatologisk forskning, vilket visar att produkten är hudvänlig.