Torrhet & Diskretion – Vårt löfte till dig!

Torrhet

Dry and Discreet

Attends produkter ger användaren utmärkt läckagesäkerhet och hudtorrhet.

Attends kärnteknologi fokuserar på snabb absorption där det verkligen behövs: i skyddets mitt. Resultatet av detta är att den största delen aktiva ingredienser (fluff och superabsorbenter) placeras i mitten av skyddet och det är detta vi kallar Active Zone. Om du ser en av eller båda dessa symboler på påsen eller i vårt broschyrmaterial så kan du vara säker på att produkterna är designade utifrån den senaste kärnteknologin och därmed ger en utmärkt torrhet för användaren.

Attends designar och tillverkar produkter enligt den senaste kärnteknologin vilket innebär att produkten oftast har dubbla absorberande kärnor samt ett spridningsskikt. Spridningsskiktet är det lager som ligger under skyddets ytskikt, och är det första att komma i kontakt med urinen. Det hjälper till att snabbt absorbera och transportera vätskan till skyddets kärna samtidigt som skyddet behåller förmågan att hantera flera miktioner utan att återväta till produktens ytskikt. Denna absorptionsteknologi i spridningsskiktet är det som kallas Quick-Dry.

 

Den dubbla absorptionskärnan består av en övre och en nedre kärna, vilka består av fluffmassa och superabsorbenter. Den övre kärnan har ett högre antal av superabsorbenter än den nedre, samt mindre fluff för att bidra till en högre och effektivare absorption i mitten av skyddet där det verkligen behövs. Dessa material kombineras på olika sätt beroende på typ av produkt och grad av inkontinens.

Diskretion

Attends produkter är utformade för att ge största möjliga diskretion.

Tack vare vårt fokus på kärnteknologi kan designen av Attends produkter hållas diskret: det finns inget behov av stora produkter tillverkade av onödigt mycket material om produktens kärna gör det jobb den är tänkt att göra.

Detta är också anledningen till varför Attends produkter i allmänhet är små och riktigt tunna: Sammansättningen av fluffmassa och superabsorbenter i produktens kärna gör klumpiga och onödigt stora produkter till ett minne blott.

Det gör också att Attends produkter är diskreta att använda, bära med sig samt att göra sig av med efter användning. Förutom detta så resulterar produkternas diskreta utformning i små, smarta påsar och lådor vilket i sig har många fördelar så som färre transporter, mindre förvaringsutrymme hemma hos våra kunder samt mindre avfall när det gäller både produkter och förpackningsmaterial.

En annan viktig aspekt när det gäller diskretion är hur man använder färger och tryck. Attends använder färger och tryck på sina produkter för att underlätta identifikation, men dessa tryck hålls så små som möjligt för att ytterligare säkra produktens diskretion. Slutligen så är alla Attends produkter utrustade med naturlig Odour Protection vilket reducerar risken för otrevlig lukt, detta utan några tillsatser så som parfym. Superabsorbenterna i produktens kärna kapslar in urinen vilket hindrar uppkomsten av ammoniak. Tack vare kärnteknologin håller produkterna ett lågt pH-värde vilket minskar tillväxten av bakterier.

Kombinationen av produktdesign, materialval och naturlig Odour Protection bidrar till Attends löfte om torrhet och diskretion.

Attends in Green

Informationsmaterial

Torrhet & Diskretion Torrhet & Diskretion (523 KB)